Om Folkelagkagen

Vi har udviklet folkelagkagen.dk som et involveringsværktøj til Folkemødet i år bliver den (efter en solid opgradering) omdrejningspunkt for alle Hansen og Ersbølls debatter i Verdensmålsteltet.

  • Publikumsinvolvering Vi får gæsterne i teltet med i debatten, idet de via deres mobiltelefoner kan prioritere lagkagestykkerne både før debat og som afslutning. Da der på Folkemødet er et utal af arrangementer, sker det tit at folk ”shopper” rundt blandt debatterne. I vores telt bliver gæsterne ofte til slut, fordi de ønsker at se hvordan deres afstemning faldt ud.
  • Nuancer i faglige debatter kommer frem på en folkelig måde Det høres nu og da at Folkemødet er for den politiske elite. Vores lagkagedebat ønsker at bringe det folkelige tilbage, ved at få alle i publikum til at tage del i arrangementet. Kagestykkerne er udformet således at det er emner som den almindelige dansker kan have en holdning til.
  • Ikke fokus på spil og spin Vores arrangementer både er folkelige med publikumsafstemninger på mobiltelefonerne og debatter som løser et samfundsproblem ved et panel som har fokus på knsotruktive løsninger.
  • Fokus på innovation, i stedet for konflikt En debat over en folkelagkage, får debatpanelet til at samarbejde, fremfor det klassiske Christiansborg-skænderi. Lagkagens stykker er sammensat så den opfordrer alle parter til at løse et problem, i stedet for at skændes om det.