× Om Transport-lagkagen Om Folkelagkagen Folkemødet 2018 - deltag i debatten FN's verdensmål Lav din egen kagedebat Se alle kager

Vil du pendle længere for at få et fedt job?

Sådan får vi flere danskere til at pendle til et job i provinsen: Folket har talt – hør svarene!

Virksomhederne har et rekrutteringsproblem – og det bliver kun større. Alt peger lige nu på at befolkningen søger mod de større byer, mens mange virksomheder stadig ligger, hvor de altid har gjort det. Vi rejser en debat om infrastrukturens vigtighed i fremtidens arbejdsmarked og løfter sløret for, hvilke knapper vi kan skrue på for at få besat de ledige jobs. Er det mon selvkørende biler, flere hjemmearbejdsdage eller aftensmad med hjem fra job? Vi laver en interaktiv debat, hvor publikum stemmer undervejs. Men allerede nu kan du være med til at påvirke debatten. Forestil dig, at du får tilbudt et godt job – men det ligger 20-30 km længere væk, end din nuværende arbejdsplads gør. Hvad kunne gøre det lettere at komme til og fra arbejde og øge fleksibiliteten i din hverdag, så du ville takke ja til jobbet? Find Transportlagkagen på folkelagkagen.

Matias Møl Dalsgaard, CEO/Co-founder, GoMore.
Anne Kathrine Steenbjerge, CEO i Anders Nielsen & Co og formand for DI Transport, Anders Nielsen & Co og formand for DI Transport.
Ninna Thomsen, Sundheds- og omsorgsborgmester i København.
Thomas Damkjær Petersen, Formand, Ingeniørforeningen IDA.
Michael Svane, Direktør, DI Transport.
Magnus Heunicke, MF.